Kasteelfeest

Met je collega's op chic - of juist niet - in een middeleeuws kasteel.

Meer informatie
Time to Party!: Boek net als ruim 500 andere bedrijven hier jouw personeelsfeest! Of vraag naar onze referenties.

Kasteelfeest

Het kasteelfeest is terug van weggeweest. Laat de herauten maar schallen, open de poorten en trek je maliënkolder (Google weet wat dat is!) uit de kast. Van bourgondisch tot chic en van de adel tot aan de horigen (dat zijn arme boeren), het kasteelfeest is het personeelsfeest voor iedereen.
Inhoudsopgave

Dresscode

Wordt het een koninklijk kasteelfeest, dan kiezen de dames voor een elegante cocktailjurk en de heren voor een smoking (of rokkostuum). Wordt het een bourgondisch feest, huur dan een Middeleeuws kostuum zodat je als prachtige burchtdame, stoere Koning Arthur of robuuste ridder verschijnt.

Locatie

Een kasteelfeest organiseren we in een… kasteel inderdaad. Persoonlijk zijn wij gecharmeerd van Kasteel De Schaffelaar in Barneveld. Met de klassieke kantelen en barokke inrichting is dit de perfecte locatie voor een bourgondisch kasteelfeest. Wil je liever een echte slotgracht en torenkamer, kies dan voor het prachtige Kasteel Ammersoyen. Ga je voor stijlvol en sjiek, dan is Slot Zeist een toplocatie (okee… dat is geen Kasteel… maar wel heel mooi!).

Programma

Het programma kan meerdere kanten op, van boeren-burgers-en-buitenlui-feest tot een prachtig chic kasteelfeest. Op basis van je wensen stellen we een kasteelwaardig-programma voor je samen met herauten bij de poort, een nostalgische fotograaf, troubadour, lakeien, tarotkaartlezeres, goochelaar en mobiel orkestje. Die nostalgische fotograaf komt trouwens met een echte, klassieke camera obscura. En dat mobiel orkestje speelt stiekem ook een heel repertoire aan hedendaagse hits. Sterker nog, later op de avond prikken ze in op de PA (versterkt geluid) en zorgen ze ervoor dat het kasteel op z’n grondvesten zal schudden. Als klap op de vuurpijl eindigen we het feest met een grootse vuurwerkshow (met vuurspuwers uiteraard) in de kasteeltuin.

Catering

Ontbijt als een koning, lunch als een prins en dineer als een bedelaar… Maar vanavond doen we dat dus niet! Een kasteelfeest vraagt om een feestmaal waar een gemiddeld staatsbanket nog wat van kan leren. Bij een chic kasteelfeest sabreren we champagne en dineren we aan lange tafels met grote schalen vis en vlees om te delen. Wat informeler is catering met soep, een speenvarken aan het spit, heerlijke kipgerechten en een Middeleeuws toetje met rozijnen, krenten en dadels. Tijdens het feest verzorgt jonkvrouw Mea een wijnproeverij en Marie-Antoinette serveert vers gemaakte pastelkleurige macarons. Koning, keizer, admiraal, lekker eten zullen we vanavond allemaal!

Registratie

Het feest begint al bij de uitnodiging. Een mooie perkamentenrol of een gezeefdrukt papier met gouden letters en een zegel. Op kantoor hangen we banieren met de aankondiging van het feest. Ook al is het een feest uit vroegere tijden, aanmelden en registreren doe je online op de speciaal voor jullie gemaakte kasteelfeest-website.

Samen met je collega’s op chic in een kasteel?

Ben jij er klaar voor om samen met je collega’s geheel in stijl een kasteelfeest te vieren? Neem dan contact op met het team van Leukefeesten.nl. Wij bespreken samen met jullie de wensen en voorwaarden en zorgen voor een geslaagd personeelsfeest!

Vier dit personeelsfeest bij één van deze locaties

Ervaring van klanten

Sara Lee
Fantastisch feest gehad met collega's in een sprookjesachtige omgeving. Een aanrader om dit feest door Kirsten Flik van Leukefeesten.nl te laten organiseren. Wij houden de mooie herinneringen!
Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Kirsten kan al je vragen beantwoorden!
Mail Kirsten via kirsten@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag