Irdeto

Jubileum feest op maat | Irdeto Rocks

Meer informatie

Irdeto

Het 45-jarig bestaan van Irdeto was de aanleiding voor een Jubileumfeest voor alle medewerkers. Tegelijkertijd wilde de organisatie het moment aangrijpen om met nieuwe energie de toekomst tegemoet te treden. Aan ons de vraag om een feestconcept te ontwikkelen voor het hoofdkantoor in Nederland en de kantoren in Beijing en Ottawa.

We bedachten het thema Irdeto Rocks en kozen voor de kosmopolitische feestlocatie City Sense in Utrecht. Het feest werd geopend met een We Will Rock You openingsshow, voor en door medewerkers. Aansluitend genoten de gasten van live cooking, de Touch DJ en optredens van percussionisten. De VJ zorgde voor mooie visuals op het 20 meter brede projectiescherm. Op dat scherm konden de gasten via hun smartphone ook hun mooiste feestfoto’s en quotes delen. Irdeto Rocks was niet zomaar de titel van het feest. Het wás het feest!

Details Irdeto

Opdrachtgever
Irdeto
Feestlocatie
Naam feest
Irdeto Rocks!
Aantal gasten
170
Aan de slag met je leukste personeelsfeest?

Zin in je leukste personeelsfeest ooit? Of wil je vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Bel +31 (0)30 41 00 797 of stuur een bericht, we komen binnen één werkdag bij je terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag