Home / Feestthema's / Jubileumfeest op maat
Overzicht feestthema's

Jubileumfeest op maat

Een jubileum is een mooie en belangrijke mijlpaal om samen met collega’s (en klanten) te vieren. Nu willen we onszelf niet aan je opdringen hoor, maar we zijn wél heel goed in het organiseren van creatieve jubileumfeesten op maat.

We zijn allereerst benieuwd naar jullie bedrijf, de oprichting, belangrijke mijlpalen uit de geschiedenis en natuurlijk jullie verwachtingen van de toekomst. Daarom komen we graag bij je langs. Zijn we heel brutaal als we dan ook een rondleiding willen, om de werksfeer en cultuur te proeven en met eigen ogen te zien wat jullie doen?

Daarna gaan we aan de slag met het uitwerken van een creatief feestconcept, inclusief entertainment, food & drink concept, communicatieplan, sfeer & decor ideeën en locatie-suggesties (indien het niet op jullie eigen locatie plaatsvindt). We bieden je de mogelijkheid om het aangeboden entertainment te bekijken, zoals de voorgestelde band of openingsact. Ook ben je altijd welkom bij de aangeboden locatie(s) voor een bezichtiging. Eventuele feedback op het voorstel verwerken we in de definitieve offerte. Daarna wachten wij in spanning bij telefoon, hopende op het belletje waarin je ons de opdracht geeft om het jubileumfeest te organiseren!

Bel of mail ons vrijblijvend voor een kennismaking.

Nieuwsgierig naar de jubileumfeesten op maat die wij hebben georganiseerd? Bekijk dan snel ons portfolio.


"Het enthousiaste team van leukefeesten.nl heeft in korte tijd een geweldig feest ter ere van ons 95 jaar bestaan voor ons georganiseerd. Onze wensen zijn goed vertaald in een mooie locatie, super band, lekker eten, fotograaf, aan alles is gedacht. Wij kijken terug op een geslaagde samenwerking! " Lomans
© 2019 Leukefeesten.nl | Onderdeel van Effectgroep | Privacy Policy| Cookie Policy