Lomans Amersfoort

Jubileumfeest op maat | Lomans 95 jaar!

Meer informatie

Lomans Amersfoort

Lomans Amersfoort wilde het 95-jarig jubileum vieren met alle medewerkers met hun partner. Het moest plaatsvinden in een bijzondere locatie in Amersfoort, de keistad waar het bedrijf is opgericht. De indrukwekkende Rijtuigenloods werd het decor voor het feest (als tussenstop naar het 100-jarig jubileum).

De ingrediënten van het feest? Vooral heerlijk eten, drinken en genieten. En zo geschiedde. De gasten genoten van de mooi gedecoreerde buffetten en goede wijnen, terwijl andere collega’s met een echte locomotief de locatie binnenreden (je bent nu eenmaal in een Rijtuigenloods!). Stand-up pop band De Coronas zorgde later op de avond voor een knalfuif met hun unieke concept (het publiek vraagt verzoeknummers aan). Met dit succesvolle feest hebben we de lat hoog gelegd voor het volgende station… 100 jaar Lomans!

Details Lomans Amersfoort

Opdrachtgever
Lomans Amersfoort
Feestlocatie
Naam feest
Lomans 95 jaar!
Aantal gasten
250
Aan de slag met je leukste personeelsfeest?

Zin in je leukste personeelsfeest ooit? Of wil je vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Bel +31 (0)30 41 00 797 of stuur een bericht, we komen binnen één werkdag bij je terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag