Loyens & Loeff

The Great Gatsby Party | Loyens en Loeff Great Gatsby Party

Meer informatie

Loyens & Loeff

Loyens & Loeff benaderde ons voor een mooie en geschikte feestlocatie voor het eindejaarsfeest in combinatie met de jaarlijkse cabaretvoorstelling. Tijdens de gezamenlijke brainstorm ontstond het idee voor het thema Great Gatsby in Staal Rotterdam en het aangrenzende WTC (voor de cabaretvoorstelling door medewerkers).

Ons deco-team had alles uit de kast gehaald om de feestzaal in roaring twenties sferen te brengen. De Meisjes met Smaak verzorgden het culinaire entertainment en de mobiele DJ en live band speelde muziek van toen tot nu. Het side-entertainment was geheel in stijl met onder andere een illegaal casino. Veel gasten hadden zich gekleed in de sfeer van het feest en voor een extra Gatsby-touch konden ze terecht bij de gadgetbar met jaren twintig accessoires. Zoals we vooraf hoopten werd het een extravagant en uitbundig personeelsfeest…  A little party never killed nobody… (althans, die avond niet)!

Details Loyens & Loeff

Opdrachtgever
Loyens & Loeff
Feestlocatie
Naam feest
Loyens & Loeff Great Gatsby Party
Aantal gasten
275
Aan de slag met je leukste personeelsfeest?

Zin in je leukste personeelsfeest ooit? Of wil je vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Bel +31 (0)30 41 00 797 of stuur een bericht, we komen binnen één werkdag bij je terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag