SAA en Overvliet

Jubileumfeest op maat | Samen in Beweging

Meer informatie

SAA en Overvliet

Voor het 30 en 100 jarig bestaan van SAA en Overvliet Assurantiemakelaars organiseerden wij twee jubileumevenementen. De eerste avond was voor relaties en de tweede avond voor medewerkers. Het thema ‘Samen in Beweging’ stond centraal als metafoor voor de samenwerkingsverbanden die de twee bedrijven in al deze jaren zijn aangegaan met haar relaties en medewerkers. We kozen de Schiecentrale in Rotterdam als locatie voor beide events.

Tijdens het evenement was alles mobiel en in beweging. Zo werden de gasten ontvangen door hostesses op rolschaatsen, liep de DJ tussen de gasten door met zijn mobiele DJ-booth en werd het diner geserveerd vanuit vliegtuigtrolleys. De feesten werden geopend door performer Niek Boes, die met een prachtige interactieve voorstelling de gasten meenam met een reis door de tijd. Later op de avond zorgden De Coronas, Trijntje Oosterhuis en Leona Philippo ervoor dat alle gasten inderdaad Samen (op de dansvloer) in Beweging kwamen!

Details SAA en Overvliet

Opdrachtgever
SAA en Overvliet
Naam feest
Samen in Beweging
Aantal gasten
1000
Aan de slag met je leukste personeelsfeest?

Zin in je leukste personeelsfeest ooit? Of wil je vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Bel +31 (0)30 41 00 797 of stuur een bericht, we komen binnen één werkdag bij je terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag