Holland Fest

Hét gezelligste Hollandse feestje vier je met je collega's!

Meer informatie
Time to Party!: Boek net als ruim 500 andere bedrijven hier jouw personeelsfeest! Of vraag naar onze referenties.

Holland Fest

Het mag weer! Samen met je collega’s schouder aan schouder meezingen met Hollandse hits van de band Hou van Holland LIVE, nadat je genoten hebt van grootmoeders stamppotjes en voordat je in de karaokebar Leef van Dré Hazes zingt. Een Holland Fest kan én mag wat ons betreft gewoon (weer).
Inhoudsopgave

Dresscode

De dames trekken hun Bavaria-jurkje uit de kast, samen met oranje pruik en rood-wit-blauwe schmink. De heren doen hun rood-wit-blauwe pak aan en zetten hun oranje zonnebril op. Heb je een pak met koeienprint, dan ben je voor ons de held van de avond. De dresscode is Hollands, dus kom gerust als boer, kaasmeisje of voetbalfan.

Locatie

Zoek je een locatie in het midden van het land, dan is de voormalige boerenhoeve Mereveld een leuke feestlocatie voor het Holland Fest. Wil je een échte Holland beleving, kies dan voor een schip zoals Raderstoomboot De Majesteit. Dit schip vaart door de Nederlandse wateren, terwijl jij en je collega’s feestvieren. Waar je ook voor kiest, ons decoratie-team zorgt voor een Hollandse beleving op iedere feestlocatie. Ook op jullie eigen kantoorlocatie of bedrijfshal!

Programma

Bij de deur word je ontvangen door het stroopwafelmeisje en de tulpendame. Zij spelen graag een spelletje boter-kaas-en-eieren met je. Als beloning krijg je een tulp (uit Amsterdam) of een heerlijke stroopwafel.

Collega’s die hun Hollandse outfit compleet willen maken kunnen terecht bij de gadget bar met Hollandse feest items. Op het podium staat onze favoriete en super energieke meezing-band Hou van Holland Live al klaar. Deze meezingband zingt klassiekers zoals ‘Even aan m’n moeder vragen’, ‘Ademnood’ en ‘De meeste dromen zijn bedrog’ maar ook hits zoals ‘Leef’ en ‘Parijs’. Je begrijpt het, er mag gedanst worden! Ken je dat? Dat je meezingt terwijl je de tekst eigenlijk niet goed kent? Daarom plaatsen we bij de band een groot projectiescherm waarop de songteksten vertoond worden.

Terug van weggeweest is karaoke! En eigenlijk vinden we dat heel erg leuk. In de subzaal kun jij je zangtalenten laten zien bij de Hou van Holland Karaokeshow! Je kiest jouw favoriete Hollandse hit, pakt de microfoon en bezorgt je collega’s een mooie show. Hou je van Holland? Dan hou je net als wij ook van Hollandse spelletjes! Mogen we je daarom voorstellen aan de King of Bingo? Hij heeft dit oer-Hollandse spelletje in een gouden jasje gegoten en presenteert een (nogal) hilarische bingoshow met te gekke prijzen.

Het feest sluiten we af met een Nederlandse artiest zoals Tino Martin, Wolter Kroes of Emma Heesters. Maar ook met zangeressen zoals Sharon Doorson of Leona Philippo hebben we erg goede ervaringen. Of wat dacht je van een DJ van Hollandse bodem zoals DJ Jean? Hoe dan ook, een Hollands hoogtepunt zal het worden!

Catering

Vanavond geen meisjes met rode haren maar Meisjes met Smaak. Het kaasmeisje loopt rond met een proeverij van heerlijke kazen en later op de avond ontmoet je het bitterballenmeisje met haar assortiment oer-Hollandse bitterballen. We serveren tijdens het feest heerlijke Hollandse happen. In de winter verschillende stamppotten met gehaktballen van oma, en in de lente asperges met zalm. De ambachtelijke kroket mag uiteraard niet ontbreken, net zoals de Hollandse haringkar. Het dessert bestaat uit arretjescake, appeltaart en stroopwafels. Bij vertrek verrassen we je collega’s met een échte frietkraam, voor een lekkere late night snack.

Uitnodiging en registratie

Bij het Holland Fest hoort een leuke uitnodiging zoals een rood-wit-blauwe ansichtkaart of een stroopwafel met de uitnodigingstekst op de verpakking. Deze uitnodiging verwijst naar de Holland Fest website (die wij voor je kunnen maken) waar je alles over het feest leest en je aanmeldt voor deze gezellige avond. Leuk dat je er bij bent!

Klaar voor het Holland Fest?

Zijn jullie er klaar voor om een Hollands feestje te bouwen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende brainstorm, kennismaking of offerte.

Vier dit personeelsfeest bij één van deze locaties

Ervaring van klanten

Gezondheidsverzekeraar Trias
Leukefeesten.nl heeft een leuk en gezellig feest voor ons georganiseerd, geheel gebaseerd op onze wensen. Dit is onze organisatie zo goed bevallen, dat we dit jaar weer met Leukefeesten.nl in zee zijn gegaan!
Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Kristel kan al je vragen beantwoorden!
Mail Kristel via kristel@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 790
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag