The Piano Party

Een te gek personeelsfeest waar verzoekjes altijd welkom zijn!

Meer informatie
Time to Party!: Boek net als ruim 500 andere bedrijven hier jouw personeelsfeest! Of vraag naar onze referenties.

The Piano Party

Crazy Piano’s in Scheveningen, wie heeft er niet gefeest? Wij in ieder geval wel (en meer dan één keer!). Omdat we vinden dat iedereen recht heeft op een avondje meezingen en dansen, brengen we The Piano Party naar je toe. Samen met de pianisten en andere muzikanten bouwen we een muzikaal feestje bij jou op kantoor, in een bedrijfshal of evenementenlocatie. Sing us a song, Piano Man!
Inhoudsopgave

Dresscode

The Piano Party is de perfecte gelegenheid om je spijkerbroek en afgetrapte sneakers uit de kast te halen. Of juist in de kast te laten? De dresscode van dit feestthema kan alle kanten op. Het feest draait om verzoeknummers, dus waarom kleed je je niet als je favoriete artiest? Of is de dresscode juist chique en feestelijk? Of beter nog, kom gewoon lekker als jezelf!

Locatie en aankleding

Dit feest vraagt om een feestlocatie met een goede akoestiek en gezellige sfeer. Hotel Arena in Amsterdam is zo’n locatie. Bekend van het programma ‘Better than ever’ heeft deze locatie de sfeer van een club en een chique uitstraling en niet te vergeten de perfecte akoestierk. Buiten de randstad is Theater Buitensoos in Zwolle een goede keuze. In dit ‘one of a kind’ pand met gave hoofdzaal bouwen we absoluut een feestje voor jou en je collega’s! In Rotterdam kiezen we voor de opvallende feestlocatie Zalmhuis aan de voet van de Van Brienenoordbrug en met fantastisch uitzicht op de Maas. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun personeelsfeest op eigen locatie te organiseren. Geef ons de sleutels van je kantoor, bedrijfshal of parkeerdek en we maken er gegarandeerd een mooie feestlocatie van.

Programma

Als vanzelfsprekend leggen we de rode loper voor je uit bij aankomst op jullie Piano Party bedrijfsfeest. Alles draait vanavond om jou en de muziek. Langs de rode loper staat een heuse paparazzo fotograaf om je aankomst vast te leggen. SMILE! Voordat je naar binnen loopt check je in de spiegel nog een keer je outfit. The Mirror loves you en *Klik*, maakt vervolgens ook nog een foto van je. Wat een leuke entree!

Bij binnenkomst voel je dat het een mooi feest gaat worden. De bar is geopend, het licht gedimd en op het podium staan de piano en het drumstel ongeduldig te wachten tot het feest kan beginnen. Niemand minder dan Jan Rooymans kruipt vanavond achter de piano. Wij zijn in de loop der jaren van Jan gaan houden. Muzikaal gezien dan. Wat een genie! Jan speelt samen met zijn drummer duizenden verzoeknummers. Even aan m’n moeder vragen? I gotta feeling? Piano Man? Sweet Dreams? Habiba (van Boef)? Jan speelt ze allemaal. Schrijf je verzoeknummer op een bierviltje en kijk Jan op je allerliefst aan. Of doe er een biertje bij. Of geef ‘m een knuffel. Nou ja, je snapt ‘m. Jan laat zich graag omkopen. Bij grote groepen neemt Jan z’n muzikale broer of zus mee, met extra piano. Double the fun! De pianoshow breiden we graag voor je uit met saxofonist en gitarist.

Tussen het feestgedruis door ga je naar de fotofunstudio en maak je een leuke foto in een bijzondere muzikale achtergrond. Zo zit je ineens samen met John Legend op de pianokruk of pingel je een duet mee met Elton John. De foto wordt direct geprint en neem je mee naar huis als aandenken. Bij de cocktailbar bestel je cocktails die we vernoemd hebben naar bekende componisten: een Mozart Mojito, Stevie Wonder Sour of Chopin Caipirinha. Cheers! Ben je toch vergeten je dansschoenen te poetsen, neem dan plaats in de stoel van de Shoeshiners. En als je haar na I was made for loving you in de war zit, bezoek je de Masters of Beauty. De extravagante kappers maken een échte rockdiva van je.

Wat ons betreft eindigt een pianofeest met Piano Man, het legendarische nummer van Billy Joel. Schouder aan schouder met je collega’s zing je nog eenmaal mee… It’s nine o’clock on a Saterday… Daarna nemen we afscheid van de muzikanten en elkaar, waarna de lichtjes van de feestlocatie doven en de thuisreis begint.

Catering

Stick to your theme! We serveren scenes from a Italian Restaurant (van Billy Joel) en de strawberry fields (van de Beatles). De Meisjes met Smaak serveren Charles Aznavour’s favoriete franse kazenchocolate cake (van Crowded House) en popcorn (van Hot Butter). Daarbij drink je een Red Red Wine (van UB40) of koude biertjes (van Proosten van Guus Meeuwis) en cocktails van bekende componisten (zoals de Mozart Mojito). Samen met jou stellen we een culinair programma samen, met een knipoog naar het muzikale feestthema van de avond.

Uitnodiging en Registratie

Flauw of geniaal? Wij vinden een muziekkaart als uitnodiging in ieder geval wél opvallend. Zodra je de kaart open doet klinken de eerste noten van Piano Man, gevolgd door een persoonlijk bericht van bijvoorbeeld jullie directeur of leden van de feestcommissie. Of je ook een avondje feest komt vieren en je wilt aanmelden via de speciale website. Dan kun je daar gelijk je verzoeknummers invullen. Celebrate the good times!

Helemaal zin in een The Piano Party als het feestthema voor jullie personeelsfeest, jubileum of bedrijfsevenement? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vier dit personeelsfeest bij één van deze locaties

Nog meer leuke feestthema’s!

Ervaring van klanten

Golden Tulip Inntel
Namens alle medewerkers van Inntel wil ik Leukefeesten.nl hartelijk danken voor de geweldige organisatie! De suggestie van Leukefeesten.nl voor het thema “Roept U Maar" was een schot in de roos. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad. Nogmaals hartelijk dank voor de gehele organisatie.
Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Kirsten kan al je vragen beantwoorden!
Mail Kirsten via kirsten@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag