Open Up

Meer informatie
Het mag eindelijk weer: Zorgeloos feesten! Boek net als ruim 500 andere bedrijven hier jouw personeelsfeest! Of vraag naar onze referenties.

Open Up

Zin om na corona weer aan teambuilding te doen? Mooi! De wereld gaat namelijk langzaam open. Nog een paar maanden en dan kunnen we weer leven zoals we gewend waren. Weer live met collega’s op kantoor werken in plaats van elkaar wekelijks via Zoom-meetings spreken. Het is het begin van a new era! Dat moet gevierd worden. In Open Up vieren we de openstelling van kantoor met een megaludieke teambuilding activiteit die eindigt in een heerlijke barbecue. Kijk, dat wil toch iedereen? (H)open we!
Inhoudsopgave

PROGRAMMA

Open Up is een teambuilding activiteit na corona waarin je samen met collega’s je eigen borrel opent. Inderdaad, er moet gewerkt worden, maar wel op zo’n manier dat je dat het liefst elke dag zou doen. Want na al die maanden thuiswerken is het belangrijk om te ervaren hoe het met de samenwerking gesteld is. Daar komen we achter met Chainreaction; de teambuilding activiteit waarin iedereen een schakel is in het grotere geheel.

Het doel is simpel: zorg dat je in teams samen een kettingreactie creëert. Maar dan begint de uitdaging pas, getuigen de veertig (!) pallets vol circulair materiaal. Nice!

Ieder team krijgt een paar meter ruimte toebedeeld met één overkoepelende opdracht; er is een start en verderop, waar de barbecue plaatsvindt, het einde. Zorg dat deze twee aan elkaar zijn verbonden en open de borrel!

Planning, samenwerking, creativiteit en vooral heel veel fun zijn het gevolg, waarbij iedereen vanuit zijn of haar talent een rol vervuld in het grotere geheel. De finale is het moment van de waarheid; sluit alles op elkaar aan en lukt het om de finish te halen? Streamers schieten door de lucht en de DJ draait het eerste nummer. Yes, het is gelukt. Tijd om de kolen aan te steken, de tap open (!) te zetten en te genieten van een heerlijke eerste samenwerking! Open Up & enjoy!

LOCATIES

Open Up kan plaatsvinden op het eigen bedrijventerrein (olé voor de WKR), maar ook op enkele super geschikte buitenlocaties met binnenruimtes indien nodig. Wat te denken van Up Events in Amsterdam; een eventlocatie met veel buiten mogelijkheden in het groen en zelfs een groot stuk strand.

Centraler in Nederland ligt DeFabrique; een locatie die al jaren voorop loopt in gastvrijheid, duurzaamheid en met het industriële karakter perfect past bij de activiteit.

Vervolgen we de weg naar het oosten, dan komen we uit bij Inspyrium in Cuijk. Deze duurzame eventlocatie is de droom van een boomkweker en dat kan je duidelijk zien; de binnen- en buitenruimtes staan volledig in het groen. En wat dacht je van een BBQ op de daktuin? Wow! Dat is nog eens teambuilding in een post-corona tijdperk waar je blij van wordt!

Neem snel contact op om beschikbaarheid of andere locatie suggesties te ontvangen.

Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Marissa kan al je vragen beantwoorden!
Mail Marissa via marissa@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag