ASSA ABLOY

Jubileumfeest | 50 jaar Thuis in Toegang

Meer informatie

ASSA ABLOY

Na diverse succesvolle relatie events, roadshows en personeelsfeesten vroeg ASSA ABLOY ons om invulling te geven aan het 50 jarig jubileumfeest voor haar medewerkers met partner. ASSA ABLOY is wereldwijd marktleider in entree-oplossingen zoals automatische draai- en schuifdeuren. Het feest moest vooral een feest zijn. Dát hoef je ons geen twee keer te zeggen!

We kozen voor de prachtige feestlocatie De Orangerie in Den Bosch. De locatie was sfeervol ingericht en uitgelicht en vormde een schitterend decor voor dit jubileumfeest. De avond startte met een Energizer door percussionist Norman, waarna het feestprogramma van start ging. De Gentleman DJ draaide plaatjes en verzorgde diverse live optredens. De VJ mixte het visuele decor en de gasten genoten van side-entertainment zoals digitale fun fotografie en het casino. Uiteindelijk kreeg Joost iedereen op de dansvloer en ging het feest nog tot in de kleine uurtjes door…

Details ASSA ABLOY

Opdrachtgever
Assa Abloy
Feestlocatie
Naam feest
50 jaar Thuis in Toegang
Aantal gasten
450
Aan de slag met je leukste personeelsfeest?

Zin in je leukste personeelsfeest ooit? Of wil je vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Bel +31 (0)30 41 00 797 of stuur een bericht, we komen binnen één werkdag bij je terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag