Corona New Years Party

Meer informatie
Time to Party!: Boek net als ruim 500 andere bedrijven hier jouw personeelsfeest! Of vraag naar onze referenties.

Corona New Years Party

Corona, daar zijn we toch allemaal klaar mee... Nou niet met deze variant! De Corona New Years party is een personeelsfeest waar je jouw medewerkers bedankt voor hun tomeloze inzet het afgelopen jaar. Niet één keer, maar elk uur opnieuw want dit moment moet je goed vieren! Inderdaad, dit wordt een feest waar de blik (of het flesje) op de toekomst gericht is. Proost!
Inhoudsopgave

DRESSCODE

Sluit je ogen en denk terug aan oudejaarsavond. Wat betekent dat voor je en hoe ben je gekleed. Inderdaad, opperbest want dit is een bijzonder moment. Kijk terug op wat was en richt je op wat komt. Wij zeggen glitter, wij zeggen gala, wij zeggen party… Kortom, feest!

LOCATIES

Historische momenten verdienen een prachtige locatie die een enorme meerwaarde zijn voor het feest. Deze Corona New Years Party is daarom uitermate geschikt om te vieren in het Spoorwegmuseum. Een geweldige plek die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend!

Liever een wisselend uitzicht? Dan is Oceandiva Futura the place to be. Dit schip bestaat uit verschillende ruimtes, zodat je meerdere sferen kunt creëren, terwijl je vaart over de Nederlandse rivieren. Misschien meert het schip binnenkort wel aan vlak bij jouw kantoor?

Ter land, ter zee en in de lucht; wat denk je van het Scheepvaartmuseum in Amsterdam? Deze monumentale locatie heeft een waanzinnige binnenplaats met glazen dak waardoor je ‘s avonds stralend aan het swingen bent onder een sterrenhemel! Neem contact met ons op om beschikbaarheid of andere locatie suggesties te ontvangen.

PROGRAMMA

Corona’s New Years Party is een feest waarin we proosten op het leven. Elk uur opnieuw!

We beginnen meteen goed! Bij binnenkomst ontvang je een flesje corona met daarin een kleine diamant. Althans, bij 2% van de gasten! Daarmee is volop reuring gegarandeerd, want gedurende de avond kan je bij de diamantair checken of je een zirkonia-nep-steentje te pakken hebt, of dat je het uitgilt van geluk. Proost!

Als de grote wijzer bijna de twaalf aantikt, tellen we hard af met de grote aftelklok. Op het hele uur schiet de confetti door de lucht, proosten we met elkaar en trappen we het feest af met een waanzinnige laser- en videoshow die volledig op maat is gemaakt en de kracht van jouw bedrijf en collega’s laat zien. Trots! Kippenvel!

Meteen na de lasershow start de feestband… en dat zijn, hoe kan het ook anders; De Corona’s. Deze band kent meer dan 5.000 nummers uit het blote hoofd en verzorgt een unieke show op basis van jouw wensen. Beklim ‘het balkon’ in het midden van de zaal, bel met de telefoon naar het podium en vraag je favoriete nummer aan. Welk nummer je ook vraagt, De Corona’s spelen het voor je! Gekke filmpjes, een boodschap van de directeur én rollercoaster karaoke komen bij deze stand-up-pop band altijd aan bod. Voorafgaand aan het feest kan je online alvast verzoeknummertjes aanvragen voor je favo collega’s.

Elke hele uur dat de grote wijzer de twaalf slaat, spelen De Corona’s een bekende oud- en nieuw-hit, proost je opnieuw met collega’s en schiet de confetti weer door de lucht. Inderdaad, als we zeggen dat we het leven vieren, dan vieren we ook echt het leven! Leef…

Voor degenen die liever vanaf de zijkant kijken naar de feestgangers op de dansvloer is er ook genoeg vermaak. Kan jij de Corona van de Sol en Desperados onderscheiden in de bierproeverij? Laat je opmaken door de over-the-top Masters of Beauty, laat de toekomst voorspellen door een waarzegger of speel een potje Tetris met collega’s door met zijn vieren in een 2CV (lelijke eend) te zitten en de deuren als gameconsole te gebruiken. Inderdaad, dit is de enige auto waar je met een coronaatje achter het stuur mag plaatsnemen!

Als de klok voor de laatste keer twaalf heeft geslagen is het tijd voor een laatste proostmoment. Wow, wat was dit een legendarisch feest. Nooit geweten dat een Corona feestje zo leuk kon zijn!

CATERING

Bij een echte feestavond horen feestelijke hapjes. En daar gaan we voor zorgen. Vandaag geen grote borden die je vol kunt scheppen, maar herkenbare, o zo lekkere handzame bites. Zo kan je met je corona in de hand blijven feesten. Denk aan krokante pizza slices, goed gevulde (vegetarische) wraps, mini-burgers en nog veel meer. Heerlijk joh!

UITNODIGING & REGISTRATIE

Corona’s New Years Party is een feest waarin we meteen duidelijk maken wat het thema is. Iedereen ontvangt een envelop in de bus met daarin een strak vormgegeven uitnodigingskaart, inclusief wat conffettisnippers en de dop van een flesje corona. Kan je meteen aangeven dat deze avond de kroon op het werk is en dat je alle medewerkers enorm wilt bedanken voor hun inzet de afgelopen tijd.

Proost je mee tijdens The Corona New Years Party?

Tuurlijk, want dit wordt een geweldig feest waar nieuwe herinneringen worden opgebouwd en waarvan de foto’s naast de andere foto’s op de socials, de koelkastdeur of aan de muur belanden. Oja, uiteraard denken we ook aan de Bobbers, dus er kan ook non-alcoholisch geproost worden!

Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Ilke kan al je vragen beantwoorden!
Mail Ilke via ilke@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag