P(ro)ost Corona Party

Meer informatie
Corona-proof programma: Zorgeloos feesten! Alle feesten organiseren wij conform de actuele corona-richtlijnen van de overheid.

P(ro)ost Corona Party

Het is na alle corona ellende tijd voor een party! Laat alle narigheid en energie-slurpende maanden achter je en zorg tijdens p(ro)ost corona party voor een personeelsfeest waar je samen met collega’s weer echt van elkaar kunt genieten. Vier het post-corona tijdperk en bedank jouw medewerkers voor hun tomeloze inzet het afgelopen jaar. Niet één keer, maar elk uur opnieuw want dit moment moet je goed vieren! Inderdaad, dit wordt een feest waar de blik (of het flesje) op de toekomst gericht is. Proost!
Inhoudsopgave

DRESSCODE

Sluit je ogen en denk terug aan oudejaarsavond. Wat betekent dat voor je en hoe ben je gekleed. Inderdaad, opperbest want dit is een bijzonder moment. Kijk terug op wat was en richt je op wat komt. Wij zeggen glitter, wij zeggen gala, wij zeggen party… Kortom, feest!

LOCATIES

Historische momenten verdienen een prachtige locatie die een enorme meerwaarde zijn voor het feest. P(ro)ost Corona Party is daarom uitermate geschikt om te vieren in het Spoorwegmuseum. Een geweldige plek die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend!

Liever een wisselend uitzicht? Dan is Oceandiva Futura the place to be. Dit schip bestaat uit verschillende ruimtes, zodat je meerdere sferen kunt creëren, terwijl je vaart over de Nederlandse rivieren. Misschien meert het schip binnenkort wel aan vlak bij jouw kantoor?

Ter land, ter zee en in de lucht; wat denk je van het Scheepvaartmuseum in Amsterdam? Deze monumentale locatie heeft een waanzinnige binnenplaats met glazen dak waardoor je ‘s avonds stralend aan het swingen bent onder een sterrenhemel! Neem contact met ons op om beschikbaarheid of andere locatie suggesties te ontvangen.

PROGRAMMA

P(ro)ost Corona Party is een feest waarin we proosten op het leven. Elk uur opnieuw!

We beginnen meteen goed! Bij binnenkomst ontvang je een flesje corona met daarin een kleine diamant. Althans, bij 2% van de gasten! Daarmee is volop reuring gegarandeerd, want gedurende de avond kan je bij de diamantair checken of je een zirkonia-nep-steentje te pakken hebt, of dat je het uitgilt van geluk. Proost!

Als de grote wijzer bijna de twaalf aantikt, tellen we hard af met de grote aftelklok. Op het hele uur schiet de confetti door de lucht, proosten we met elkaar en trappen we het feest af met een waanzinnige laser- en videoshow die volledig op maat is gemaakt en de kracht van jouw bedrijf en collega’s laat zien. Trots! Kippenvel!

Meteen na de lasershow start de feestband… en dat zijn, hoe kan het ook anders; De Corona’s. Deze band kent meer dan 5.000 nummers uit het blote hoofd en verzorgt een unieke show op basis van jouw wensen. Beklim ‘het balkon’ in het midden van de zaal, bel met de telefoon naar het podium en vraag je favoriete nummer aan. Welk nummer je ook vraagt, De Corona’s spelen het voor je! Gekke filmpjes, een boodschap van de directeur én rollercoaster karaoke komen bij deze stand-up-pop band altijd aan bod. Voorafgaand aan het feest kan je online alvast verzoeknummertjes aanvragen voor je favo collega’s.

Elke hele uur dat de grote wijzer de twaalf slaat, spelen De Corona’s een bekende oud- en nieuw-hit, proost je opnieuw met collega’s en schiet de confetti weer door de lucht. Inderdaad, als we zeggen dat we het leven vieren, dan vieren we ook echt het leven! Leef…

Voor degenen die liever vanaf de zijkant kijken naar de feestgangers op de dansvloer is er ook genoeg vermaak. Kan jij de Corona van de Sol en Desperados onderscheiden in de bierproeverij? Laat je opmaken door de over-the-top Masters of Beauty, laat de toekomst voorspellen door een waarzegger (wat heeft het post-corona tijdperk jou te bieden) of speel een potje Tetris met collega’s door met zijn vieren in een 2CV (lelijke eend) te zitten en de deuren als gameconsole te gebruiken. Inderdaad, dit is de enige auto waar je met een coronaatje achter het stuur mag plaatsnemen!

Als de klok voor de laatste keer twaalf heeft geslagen is het tijd voor een laatste proostmoment. Wow, wat was dit een legendarisch feest. Nooit geweten dat p(ro)ost corona zo leuk kon zijn!

CATERING

Bij een echte feestavond horen feestelijke hapjes. En daar gaan we voor zorgen. Vandaag geen grote borden die je vol kunt scheppen, maar herkenbare, o zo lekkere handzame bites. Zo kan je met je corona in de hand blijven feesten. Denk aan krokante pizza slices, goed gevulde (vegetarische) wraps, mini-burgers en nog veel meer. Heerlijk joh!

UITNODIGING & REGISTRATIE

P(ro)ost Corona Party is een feest waarin we meteen duidelijk maken wat het thema is. Iedereen ontvangt een envelop in de bus met daarin een strak vormgegeven uitnodigingskaart, inclusief wat conffettisnippers en de dop van een flesje corona. Kan je meteen aangeven dat deze avond de kroon op het werk is en dat je alle medewerkers enorm wilt bedanken voor hun inzet de afgelopen tijd.

Proost je mee tijdens P(ro)ost Corona Party?

Tuurlijk, want dit wordt een geweldig feest waar nieuwe herinneringen worden opgebouwd en waarvan de foto’s naast de andere foto’s op de socials, de koelkastdeur of aan de muur belanden. Oja, uiteraard denken we ook aan de Bobbers, dus er kan ook non-alcoholisch geproost worden!

Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Marissa kan al je vragen beantwoorden!
Mail Marissa via marissa@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag