Karaoke feest!

Daar stond je dan vanavond, het was wel spannend, maar toch ook fijn!

Meer informatie
Time to Party!: Boek net als ruim 500 andere bedrijven hier jouw personeelsfeest! Of vraag naar onze referenties.

Karaoke feest!

Daar stond je dan vanavond. Vastbesloten er een geweldige avond van te maken - een feestje als dit maak je niet elke week mee - voelde je de spanning. Begrijpelijk, want je gaat natuurlijk optreden! Wacht even. Wat? Jazeker: optreden! Want een beetje episch personeelsfeest heeft een vleugje van nostalgie. Geen betere manier om het kind in jezelf en je personeel naar boven te halen dan weer even terug te gaan in de tijd. Men neme een gigantische garderobe, geweldige visagisten, een tunnel met rookmachine, een flinke lading (karaoke) hitjes, et voila: we kunnen los!
Inhoudsopgave

Dresscode

Die was nog nooit zo makkelijk! De locatie waar jullie deze avond bevinden is namelijk gevuld met een overweldigende garderobe en er staat een team van visagisten klaar om jullie helemaal in je rol te hijsen. Zij zorgen ervoor dat de buitenkant goed is, aan jou om de winnende act naar de bühne te brengen. Geen probleem dus als je rechtstreeks vanuit kantoor moet komen, jouw outfit naar keuze hangt op locatie op je te wachten!

Locatie

Dit kan natuurlijk niet anders dan studio twaalf, Hilversum. Dat wil zeggen: de illusie van een dergelijke tv-studio! De essentiële onderdelen zijn op elke locatie in te brengen: een tunnel, rook- en lichtmachines en een podium maken van locaties in mum van tijd een echte studio! Denk bijvoorbeeld aan het Escape Lounge Café  en De Hallen Studio’s (Amsterdam), DeFabrique en CitySense (Utrecht) of de Maassilo in Rotterdam. U vraagt, wij draaien. Kunt u lekker zingen (of playbacken).

Programma

Praat nog even met je vrienden, collega’s of partner en maak je dan klaar om de tunnel in te stappen. Nog snel even een lekker spekje of lolly – het echte werk – en daar ga je. Omgeven door rook en spectaculaire lichten kom je er aan de andere kant als nieuw weer uit. Je stapt de tunnel uit, het podium op en kijkt de zaal in. Showtime!

Want de rest van het feest is in volle gang! Voor een avond begeef je je tussen David Bowie, Prince, Bette Midler en Tina Turner en zul je verrast worden door geweldige, meest uiteenlopende muziek, karaoke- en playback optredens. En hoewel (voor sommigen) meedoen belangrijker is dan winnen, krijg je wel degelijk de kans om jezelf onsterfelijk te maken. Aan het eind van de avond kiest de jury de drie beste acts van de avond. Heb je het mooist gezongen? Of is jouw outfit het meest episch van de avond? De prijs? Een bronzen, zilveren of gouden medaille – customized voor jullie avond en bedrijf!

Voor alle niet winnaars is er in ieder geval een blijvende herinnering. In de sterren-op-het-doek-hoek sta je nog wat langer in de spotlights en kun je je de hele avond laten fotograferen door paparazzi. De fotobooth 2.0.

Catering

Hoe groots je optreden ook is, de hele avond halen we de mini in je naar boven! Dus los van de spekjes en lolly’s die je voor je tunnel in gaat kunnen pakken, geniet je gedurende de avond van kleine happen. Mini-sliders, lekker burgers voor uit het vuistje, of taco’s en andere snacks. Overal vind je plezier en veelzijdigheid die je ook op het podium vindt. Het eten wordt in ieder geval net zo smakelijk als de optredens, dus grote kans dat je jezelf twee uur later meer Pavarotti dan Cher voelt.

Uitnodiging en registratie

Voorpret is het halve werk en daarom wordt er een aantal weken van tevoren een mail gestuurd waarin je werd gevraagd welke artiest je voor een avond zou willen zijn. Besluit jij als Celine Dion te gaan, of liever samen als Creedence Clearwater Revival? Of natuurlijk de all time favourite onder de dames: The Spice Girls. De aanwezigheid en voorkeuren dienen vooraf geregistreerd te worden via een online formulier, waar de inschrijvingen te zien zijn en een Spotify playlist te volgen is! Voor ons handig om de juiste pakken en props te regelen, voor de de gasten leuk als inspiratie en om mensen over de streep te trekken. Win-win! Al kan er zoals bij elke wedstrijd, maar één de winnaar zijn. Ben jij dat?

Daar sta je dan vanavond!
En, weet jij al hoe je ‘gaat’ ? In wiens huid je ook kruipt, het wordt een avond om nooit te vergeten. En wij? Wij kunnen niet wachten om voor jou en je collega’s aan de slag te gaan!

Meer informatie of vrijblijvend offerte aanvragen?
Tamar kan al je vragen beantwoorden!
Mail Tamar via info@leukefeesten.nl of bel haar op 030 - 41 00 797
  • Contact gegevens
  • Over het feest
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reactie binnen 1 werkdag